tiistai 7. maaliskuuta 2017

Hiiop

Taistelin kauan vastaan, että ostan tän Hiiop-kaavan Jujunalta. En kyllä ihan tiedä miksi.. Ehkä siihen vaikutti se, että "kun kaikilla on" ja mietin, että mihin ihmeeseen tarvitaan jumppista, kun käytetään yleensä bodya ja housuja, kaikki siihen päälle puettu on liian kuumaa. Niin ja koska meillä oli jo yksi, joka luultavasti jää sekin käyttämättä. 

Hellyin ja ajattelin, että sama se on testata. Suomen kesä viimeistään synnyttää tarpeen jollekin vastaavalle asulle, eteenkin jos vietetään sitä pohjoisessa... Tuntuu, että ainakin itselläni on kesä- ja talviasut ihan päinvastoin kuin muilla ja kesällä käytän enemmän esim villapaitoja, kun ei ole kunnon takkia lämmittämässä.

Koko 62 58cm/5,3kg pojan päällä, resorit käännettynä

Kaavaa on kehuttu kapeaksi, mutta seuraavan voisin silti tekaista kokoa pidempänä tai vastaavasti katkaista kaavan keskeltä torsoa ja laittaa lisää pituutta sillä tavoin. Hupun teen myös seuraavaan reilusti pienempänä. Veikkaan, että niin suuripäistä lasta et voi omata, ettetkö vois suorilta tehdä saman. Kaavan mukana tuli myös hyvin tarkat ompeluohjeet, jos pelkäät olevasi tumpelo! Kankaana tässä Paapiin Jussi joustocollegena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti