sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Nepparibodyt

 Joskus on kiva kokeilla muitakin malleja kuin vain sitä perusbodya. Tämä itseasiassa oli oikein mukava pukea pienelle päälle, sillä meidän poika oli jotenkin todella hento pienenä ja ei meistä kumpikaan uskaltanut sitä liikaa nostella ja retkottaa. Vaikkakin kuulin tuttavalta, että häntä raivostuttaisi avata ja sulkea noin monta nepparia. Itse en kokenut sitä ongelmana muuta kuin siinä vaiheessa, kun niitä neppareita piti kiinnitellä paikoilleen. Ah, inhokkitouhuani heti kanttauksen jälkeen..

Tuo ylempien kuvien Paapiin Jussi-kangas on ihan suosikkiani ja voisin verhota lapsen päästä varpaisiin sillä. Yritän rajoittaa itseäni, mutta aina se lipsahtaa kassalle, kun käväsen Paapiin tiskillä myyjäisissä, popupeissa tai ihan vaan nettikaupassa.  

Kaavana Ottobren 6/2015 lehdestä malli Curry and Rock Grey. Ylemmissä kuvissa kokoa 50 noin 54 senttisen päällä. Meni meillä pitkään vielä tuon jälkeenkin. Alemmissa taas koko 56 noin 60 senttisen päällä. Sanoisin siis, että kannattaa valita kokoa pienempi.

4 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana pikkuinen 😍! Ja tosi söpöt bodyt. Neppareiden laitto on kyllä pihdeistä huolimatta aivan vihoviimeinen homma..,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläpä muuta sano! Eilen meni ajatuksissa kaks urosneppiä vastakkain.. Oli kiva niitä irrotella :D

   Poista
 2. Suloinen vauva ja komat kuteet. Saattaa riippua vauvan tempperamentistakin onko nepparien nepittäminen kivaa vai taistelua ja rimpuilua. Toiset antavat paremmin pukea itseään kuin toiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kamala rimpuilu, kun puetaan, mutta silti koen nepparit helpommiksi, kun ite aina sählään sen pääaukon kanssa ja sit en saa päätä läpi paidasta ennen kuin alkaa kamala huuto :D

   Poista