keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Elena

Imetysvaatteet.. Aluksi ajattelin, etten siihen veneeseen hyppää, yh ne on rumia ja mitä niillä sitten tekee, kun ei enää imetä. Kolme kuukautta vain parilla imetyspaidalla ja kappas, kun mieli onkin muuttunut. Sitä paitsi, jos hyvin käy, niin imetän vielä pitkään ja sen jälkeen ne vaatteetkin on varmaan jo parhaat päivänsä nähneet. Ainakin tällä pesutahdilla.

Sain onnekseni testiin Jujunalta uuden imetysvaatemalliston kaavapakettia ja ensimmäisenä hurautin siitä Elena-mekon. Olen päättänyt, että kun jotain ompelen meidän perheeseen/lahjaksi, niin kankaat täytyy löytyä kotoa ja uusia ei siihen tarkoitukseen osteta. Kovin montaa tarpeeksi isoa kangasta ei ollut, mutta just sopiva ohuempi trikoo Marimekolta valikoitui sitten kesää silmällä pitäen, vaikka tiedän, että moni varmasti ajattelisi tämän mallin nimenomaan jostain paksummasta (mutta koska imetyshormonit ja aina hiki). Nyt voin siis jatkaa julkisilla paikoilla vilauttelua ihan rauhassa!

Otin kaavan normaalin kokoni mukaan ja tarkistin mitat vielä kaavasta. Halusin mekossa olevan sen verran väljyyttä, että imetysluukkua on helppo nostella. Varmasti jopa kokoa pienempi olisi mennyt, ihan mistä itse kukainenkin tykkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti